ΓΛΥΚΑ

Vegan παγωτό σοκολάτα από μπανάνες

Vegan παγωτό σοκολάτα από μπανάνες

Απολαυστικότατο vegan (άρα και νηστίσιμο) παγωτό σοκολάτα που χρειάζεται μόνο 5 λεπτά από το χρόνο μας! Με βάση τις μπανάνες, με γάλα αμυγδάλου και φυστικοβούτυρο. Θρεπτικό, υγιεινό, vegan και τα παιδιά το λατρεύουν! 🙂

Το πιο απλό κέικ βανίλιας με ελαιόλαδο και κομμάτια σοκολάτας

Το πιο απλό κέικ βανίλιας με ελαιόλαδο και κομμάτια σοκολάτας

Aπλό, εύκολο, αφράτο και πολύ λαχταριστό κέικ με 5 βασικά υλικά. Αλεύρι, ελαιόλαδο, ζάχαρη, φυτικό γάλα και κουβερτούρα. Δεν χρειάζεται να έχετε μίξερ. Ένα μπολ και ένα πιρούνι αρκούν. Vegan, νηστίσιμο, χορτοφαγικό… Όπως και να το πείτε, είναι απλά τέλειο!

ΕΠΙΛΕΞΤE ΓΛΩΣΣΑ

ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ!

Αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε το allaboutvegans.com με στόχο τόσο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού σχετικά με την εκμετάλλευση των ζώων όσο και την αλληλεπίδραση όσων ενδιαφέρονται για το vegan τρόπο ζωής.
Παράλληλα, με μεγάλη μας χαρά, θα προσφέρουμε βήμα σε όσους επιθυμούν να παρουσιάσουν την όποια vegan δραστηριότητά τους.
Διαβάστε περισσότερα εδώ.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER

Amazon

Το allaboutvegans.com, ως Συνεργάτης του Amazon, έχει οικονομικό όφελος από τις αγορές που πληρούν τις προϋποθέσεις του Amazon.

We are sorry, right click is disabled