ΟΡΟΛΟΓΙΑ

Στο παρόν, χρησιμοποιούνται οι παρακάτω όροι:
1. allaboutvegans.com: ο παρών ψυχαγωγικός ιστότοπος, που βρίσκεται στη διαδικτυακή διεύθυνση (url) www.allaboutvegans.com, συμπεριλαμβανομένων των παρεχόμενων από αυτόν υπηρεσιών.
2. ALLABOUTVEGANS: το allaboutvegans.com, όπως νομίμως εκπροσωπείται.
3. Επισκέπτης: ο εκάστοτε χρήστης του διαδικτύου, που επισκέπτεται, ή/και περιηγείται στο allaboutvegans.com.
4. Μέλος: ο Επισκέπτης, που εγγράφεται στις παρεχόμενες υπηρεσίες του allaboutvegans.com.

ΠΡΟΟΙΜΙΟ

Η συμφωνία αυτή είναι μεταξύ του ALLABOUTVEGANS και του εκάστοτε Επισκέπτη ή/και Μέλους του παρόντος ιστότοπου (www.allaboutvegans.com).

Με την περιήγησή σας στον ιστότοπο www.allaboutvegans.com αποδέχεστε, ανεπιφύλακτα, τους όρους που αναφέρονται στο παρόν. Σε περίπτωση μη αποδοχής οποιουδήποτε όρου, δεν θα πρέπει να συνεχίσετε την περιήγηση στο www.allaboutvegans.com ή/και να προβείτε σε οποιαδήποτε χρήση αυτού, μέσω των παρεχόμενων υπηρεσιών του.

Τo ALLABOUTVEGANS σέβεται και προστατεύει τα προσωπικά δεδομένα των Επισκεπτών και Μελών του allaboutvegans.com, όπως περιγράφονται στο παρόν.

Οι παρόντες όροι περιγράφουν τα προσωπικά στοιχεία που συλλέγουμε, με ποιο τρόπο τα επεξεργαζόμαστε, καθώς και τα αντίστοιχα δικαιώματα των Μελών και Επισκεπτών.

ΠΟΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΩΣ

Με την περιήγησή σας στο allaboutvegans.com, συλλέγουμε τη διεύθυνσή σας πρωτοκόλλου του διαδικτύου (IP address).

Επιπλέον, συλλέγουμε προσωπικά στοιχεία σας που μας παρέχετε οικειοθελώς, π.χ. μέσω συμπλήρωσης πεδίων και φορμών, αλλά και συμμετέχοντας στο forum. Τα στοιχεία αυτά περιλαμβάνουν προσωπικά στοιχεία επικοινωνίας και αναγνώρισης, όπως όνομα, επώνυμο, βιογραφικά στοιχεία, και διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email), αλλά και όσα ενδεχομένως δημοσιεύετε στο allaboutvegans.com, π.χ. μέσω σχολίων και συζητήσεων στο forum.
Τα στοιχεία αυτά συλλέγονται:
1) κατά τη διαδικασία εγγραφής στο φόρουμ,
2) κατά τη διαδικασία εγγραφής στη λίστα παραληπτών νέων (newsletter):
α) είτε άμεσα, συμπληρώνοντας την αντίστοιχη φόρμα εγγραφής,
β) είτε κατά τη διαδικασία κατεβάσματος και αποθήκευσης αρχείων (downloads), όσον αφορά μόνο τα διαθέσιμα και προσφερόμενα από εμάς, ρητώς χαρακτηρισμένα για τέτοια χρήση, αντίστοιχα ψηφιακά αρχεία,
3) κατά τη διαδικασία επικοινωνίας, μέσω της φόρμας επικοινωνίας,
4) κατά τη συμμετοχή σας στο φόρουμ, όπου συλλέγεται όλο το περιεχόμενο, το οποίο δημοσιεύετε δημόσια ή ιδιωτικά,
5) κατά τη διαδικασία σχολιασμού και αξιολογικής βαθμολόγησης στα αντίστοιχα πεδία των δημοσιεύσεών μας.

ΠΩΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγουμε, τα χρησιμοποιούμε μόνο για λόγους λειτουργικότητας, διαχείρισης, και επικοινωνίας, όπως για παράδειγμα:
1. για τη μεταξύ μας επικοινωνία
2. για την αποστολή newsletter μέσω email,
3. για τη διαδικασία εισόδου (login) στον προσωπικό λογαριασμό σας στο allaboutvegans,
4. για τη διαδικασία κατεβάσματος των ψηφιακών αρχείων (download).

Οι πληροφορίες αυτές δεν μοιράζονται με κανέναν τρίτο. Η μόνη εξαίρεση είναι σε περίπτωση οποιασδήποτε νομικής διαμάχης προκύψει (π.χ. αγωγής κατά του ALLABOUTVEGANS), λόγω παράνομων πράξεων, δημοσιεύσεων, κ.λπ., Μέλους ή Επισκέπτη. Σε αυτήν την περίπτωση, τα προσωπικά δεδομένα του Μέλους ή Επισκέπτη (όπως IP, ονοματεπώνυμο, κ.λπ.) που προέβη στην παράνομη πράξη, και τα οποία έχουμε συλλέξει, ενδέχεται να κοινοποιηθούν στις αρμόδιες αρχές ή και στους αρμόδιους για διεξαγωγή δικαστικού αγώνα.

ΠΩΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Τα προσωπικά σας δεδομένα αποθηκεύονται στους διακομιστές (servers), που χρησιμοποιεί το ALLABOUTVEGANS (συγκεκριμένα της εταιρείας φιλοξενίας ιστότοπων και της υπηρεσίας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), και ενδεχομένως και σε ψηφιακά αντίγραφα ασφαλείας που διατηρούνται στη φυσική τοποθεσία που αναφέρεται στο κεφάλαιο “ΠΩΣ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ”.

Σε περίπτωση αλλαγής ιδιοκτησίας του allaboutvegans.com, οι συλλεγόμενες πληροφορίες ενδέχεται να μεταφερθούν στη νέα ιδιοκτησία.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΣΑΣ

Τo ALLABOUTVEGANS σέβεται και προστατεύει τα προσωπικά σας δεδομένα στο allaboutvegans.com, τα οποία συλλέγονται αυτόματα, ή μας παραχωρείτε οικειοθελώς (π.χ. κατά τη διαδικασία εγγραφής).

Αυτά τα προσωπικά δεδομένα διατηρούνται:
1. στους διακομιστές (servers), που χρησιμοποιεί το ALLABOUTVEGANS (συγκεκριμένα μέσω της εταιρείας φιλοξενίας ιστότοπων, αλλά και μέσω της εταιρείας παροχής υπηρεσιών ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), οι οποίοι λαμβάνουν τα δικά τους μέτρα προστασίας,
2. ενδεχομένως σε ψηφιακά αντίγραφα ασφαλείας που διατηρούνται στη φυσική τοποθεσία που αναφέρεται στο κεφάλαιο “ΠΩΣ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ”, σε ασφαλείς ηλεκτρονικούς υπολογιστές, προστατευμένους από γενικό κωδικό πρόσβασης.

Σε περίπτωση που αντιληφθούμε παραβίαση ή διαρροή των προσωπικών σας δεδομένων, θα σας ειδοποιήσουμε αντίστοιχα στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) που μας έχετε δηλώσει, έτσι ώστε να μπορείτε να λάβετε τα κατάλληλα μέτρα προστασίας.

ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΔΙΑΤΗΡΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγουμε κατά τη διαδικασία:
1. εγγραφής στις υπηρεσίες του φόρουμ ή των σχολίων (δημιουργία προσωπικού λογαριασμού), τα διατηρούμε τουλάχιστον για όσο χρονικό διάστημα ο λογαριασμός σας είναι ενεργός,
2. εγγραφής στη λίστα παραληπτών newsletter με email (όπως περιγράφεται στο κεφάλαιο “ΠΟΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΩΣ”), τα διατηρούμε μέχρι την οικειοθελή σας απεγγραφή από αυτή.

Σε περίπτωση που αιτηθείτε διαγραφή του προσωπικού σας λογαριασμού, ή διαγραφή από τη λίστα παραληπτών του newsletter, ισχύουν τα όσα αναφέρονται στο κεφάλαιο “ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ”.

ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΜΕΛΟΣ

Τα Μέλη έχουν τη δυνατότητα να επεξεργαστούν τα προσωπικά τους δεδομένα, που παρείχαν κατά τη διαδικασία δημιουργίας προσωπικού λογαριασμού (εγγραφής), μέσω της σελίδας διαχείρισης προφίλ τους, αφού πρώτα συνδεθούν (login) στον προσωπικό τους λογαριασμό.

ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Τα Μέλη έχουν τη δυνατότητα να ζητήσουν τη διαγραφή των προσωπικών τους δεδομένων, αποστέλλοντάς μας αντίστοιχο αίτημα. Σε αυτή την περίπτωση, ο προσωπικός τους λογαριασμός (ως εκ τούτου και τα προσωπικά τους δεδομένα σε αυτόν) καθίσταται μη προσβάσιμος το συντομότερο δυνατόν. Οι δημοσιεύσεις τους δεν διαγράφονται για λόγους λειτουργικότητας, και τα στοιχεία τους διατηρούνται για πέντε έτη, από την αίτηση διαγραφής, για λόγους ασφαλείας και προστασίας του ALLABOUTVEGANS (π.χ. σε περίπτωση νομικής διαμάχης), όπως για παράδειγμα από παράνομες δραστηριότητες, στις οποίες, ενδεχομένως, προέβη το Μέλος κατά τη διάρκεια που είχε πρόσβαση στο allaboutvegans.com, και τις υπηρεσίες αυτού, και για την αποφυγή επιβάρυνσης του ALLABOUTVEGANS, λόγω αυτών.

Σε περίπτωση που κάποιο Μέλος επιθυμεί να διαγράψει κάποια συγκεκριμένη δημοσίευσή του (π.χ. ένα σχόλιο), μπορεί να επικοινωνήσει με το allaboutvegans.com για περαιτέρω εξέταση του θέματος. Σε κάθε περίπτωση, ενδέχεται να διατηρηθεί αντίγραφο ασφαλείας, από το allaboutvegans.com, για πέντε έτη, μόνο για τους λόγους που αναφέρονται και ανωτέρω (σχετικά με τη διαγραφή προσωπικού λογαριασμού).

Mπορείτε να διαγραφείτε από τη λίστα παραληπτών του newsletter, χρησιμοποιώντας τη διαδικασία απεγγραφής (unsubscribe) που περιλαμβάνεται στο τελευταίο newsletter που λάβατε με email, ή επικοινωνώντας μαζί μας.

Όταν διαγράψουμε τα προσωπικά σας δεδομένα, μετά την παρέλευση των χρονικών διαστημάτων που αναφέρονται ανωτέρω, ανά περίπτωση, τα διαγράφουμε εντελώς τόσο από τους server που χρησιμοποιούμε όσο και από τα ψηφιακά αρχεία στα οποία ενδέχεται να τα διατηρούμε.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ COOKIES

Τα cookies είναι μικρά κομμάτια κώδικα υπολογιστών, που αποθηκεύονται στον ηλεκτρονικό υπολογιστή σας, μέσω του φυλλομετρητή (browser) που χρησιμοποιείτε, όταν επισκέπτεστε έναν ιστότοπο (website). Τα cookies αυτά, επιτρέπουν στον ιστότοπο (website) που επισκεφτήκατε να μπορεί να θυμάται στοιχεία σχετικά με προτιμήσεις σας στον ιστότοπο (website) αυτό, όπως για παράδειγμα τα στοιχεία που χρησιμοποιήσατε για την πρόσβαση/είσοδό σας (login), ως εγγεγραμμένος χρήστης, στις παρεχόμενες υπηρεσίες του. Μπορεί να αποθηκεύονται στον ηλεκτρονικό υπολογιστή σας για όσο διαρκεί η επίσκεψή σας σε αυτόν τον ιστότοπο (website), ή/και για μεγαλύτερα χρονικά διαστήματα.

Μπορείτε να ενημερωθείτε περαιτέρω για τα cookies στο allaboutcookies.org.

ΠΩΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΑ COOKIES

Τα cookies που χρησιμοποιούνται μέσω του allaboutvegans.com, χρησιμοποιούνται για λόγους:
Α. λειτουργικότητας, όπως για:
1. τη διαδικασία εισόδου των Μελών (login) στον προσωπικό τους λογαριασμό,
2. τη δημιουργία στατιστικών στοιχείων, όπως καταμέτρηση επισκεπτών, επισκέψεων σε συγκεκριμένες υποσελίδες, χρονική διάρκεια επίσκεψης, κ.λπ.,
3. ανώνυμη καταγραφή Επισκεπτών (π.χ. μέσω συλλογής τοποθεσίας),
4. λογαριασμό διαφόρων πλατφορμών μέσων κοινωνικής δικτύωσης, π.χ. διαμοιράζοντας (share) το σύνδεσμο (link) ενός άρθρου του allaboutvegans.com σε αυτές,
5. αναγνώριση προτίμησης γλώσσας,
Β. προβολής προσωποποιημένων διαφημίσεων κατά την περιήγηση των Επισκεπτών/Μελών στο allaboutvegans.com.

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ COOKIES

Μπορείτε, αν το επιθυμείτε, να διαγράψετε ή να απενεργοποιήσετε τα cookies, από τις ρυθμίσεις του εκάστοτε φυλλομετρητή (browser) που χρησιμοποιείτε. Σε αυτή την περίπτωση, ενδέχεται κάποιες λειτουργίες του allaboutvegans.com να μην σας είναι διαθέσιμες (όπως για παράδειγμα η διαδικασία αυτόματης σύνδεσης στον προσωπικό λογαριασμό σας).

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΑΛΛΩΝ ΙΣΤΟΤΟΠΩΝ

Το allaboutvegans.com περιέχει συνδέσμους (links) προς άλλους ιστότοπους (websites). Τα Προσωπικά Δεδομένα του allaboutvegans.com ισχύουν μόνο για το δικό μας ιστότοπο. Επομένως, εάν πατήσετε σε σύνδεσμο ενός άλλου ιστότοπου, θα πρέπει να διαβάσετε τα προσωπικά δεδομένα αυτού του τρίτου ιστότοπου.

ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΑΣ ΠΕΡΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Διατηρούμε την πολιτική μας περί προσωπικών δεδομένων στη συγκεκριμένη σελίδα και υπό συνεχή επίβλεψη, και την ανανεώνουμε προκειμένου να παραμένουμε σε συμμόρφωση με τους αντίστοιχους νόμους.

Τελευταία ενημέρωση έγινε στις 16 Μαΐου 2019.

ΠΩΣ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας:
1. μέσω της φόρμας επικοινωνίας,
2. αποστέλλοντάς μας email στο info@allaboutvegans.com,
3. ταχυδρομικώς, στη διεύθυνση:
Πατριάρχου Γρηγορίου Ε’ 21-23
Πεύκη, Ελλάδα
Τ.Κ. 15121,
4. τηλεφωνικώς, στο +30 2108062369.

ΠΩΣ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΑΡΜΟΔΙΕΣ ΑΡΧΕΣ

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (http://www.dpa.gr/) με τα στοιχεία επικοινωνίας που βρίσκονται στη σελίδα http://www.dpa.gr/portal/page?_pageid=33,15510&_dad=portal&_schema=PORTAL.

 

©allaboutvegans.com / Το παρόν αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του ALLABOUTVEGANS και απαγορεύεται οποιαδήποτε χρήση, του συνόλου ή τμήματός του, εκτός της παρούσας υποσελίδας του allaboutvegans.com, ενδεικτικά συμπεριλαμβανομένης της δημοσίευσης, έκθεσης στο κοινό, σύντμησης, διασκευής, τροποποίησης και μετάφρασης.