Για να μπορέσετε να δημοσιεύετε στο φόρουμ πρέπει να συνδεθείτε (login).

Ο άντρας μου τρώει κρέας ενώ εγώ είμαι vegetarian

Ο άντρας μου τρώει κρέας ενώ εγώ όχι, είμαι vegetarian και όσο περισσότερο ενημρωνομαι τόσο περισσότερο στενοχωριέμαι για τα ζώα. Είναι μεγάλο πρόβλημα γιατί έχουμε δύο κοριτσάκια και νομίζω ότι τα μπερδεύουμε με το να μην είμαστε ξεκάθαροι αν το να τρώμε κρέας είναι καλό ή όχι.

Πραγματικά δεν ξέρω τι να κάνω, δεν θέλω να τους δίνω κρέας αλλά ο άντρας μου επιμένει. Τοςυ δίνω αλλά με βαριά καρδιά...

Οι Αφροδίτη Ματθαίου και Dimitris_Vita αντέδρασαν σε αυτήν την ανάρτηση.
Αφροδίτη ΜατθαίουDimitris_Vita
Πιστεύω ότι ένας κόσμος γεμάτος καλοσύνη είναι εφικτός.

Γεια σου Άννα. Χαιρόμαστε που σ'έχουμε στην παρέα μας! Το θέμα αυτό που θέτεις είναι σαν όλα τα θέματα ανατροφής των παιδιών μας. Υπάρχουν πολλές και διαφορετικές απόψεις, ερεθίσματα, συμπεριφορές κι εμείς καλούμαστε να επιλέξουμε τι είναι σωστό να κάνουμε. Η άποψή μου είναι ότι εξηγούμε στα παιδιά με ειλικρίνεια ότι ο καθένας πιστεύει διαφορετικά πράγματα και έχει διαφορετικές προτεραιότητες. Όπως επίσης θα πρέπει να τους εξηγούμε και τη δική μας θέση. Δηλαδή, ότι δεν μας αρέσει να τρώμε κρέας γιατί στενοχωριόμαστε για τα ζωάκια, αλλά και επιπλέον γιατί σαν τροφή δεν είναι καλή για το σώμα μας. Και παράλληλα εξηγούμε ποιες είναι οι τροφές που μας κάνουν δυνατούς και υγιείς (φρούτα, λαχανικά κ.λπ.). Αυτό το τελευταίο κιόλας είναι στα πλαίσια της γονεϊκής μας ευθύνης. Το να δίνουμε δηλαδή στα παιδιά μας να τρώνε αυτά που θεωρούμε ότι είναι καλά για την υγεία τους και να αποκλείουμε αυτά που τους κάνουν κακό. Ελπίζω να σε βοήθησα!

Οι Anna M. και Dimitris_Vita αντέδρασαν σε αυτήν την ανάρτηση.
Anna M.Dimitris_Vita

Ευχαριστώ πολύ Αφροδίτη! Και μόνο η συμπαράστασή σου είναι ήδη αρκετή βοήθεια!

Ο χρήστης Dimitris_Vita αντέδρασε σε αυτήν την ανάρτηση.
Dimitris_Vita
Πιστεύω ότι ένας κόσμος γεμάτος καλοσύνη είναι εφικτός.