Για να μπορέσετε να δημοσιεύετε στο φόρουμ πρέπει να συνδεθείτε (login).

Η ευθύνη μας για τις καταναλωτικές μας συνήθειες

Όταν ψωνίζουμε, έχουμε ευθύνη. Όταν ψωνίζουμε, στην ουσία ψηφίζουμε. Αν αγοράσουμε, για παράδειγμα, μία συγκεκριμένη μάρκα ενός προϊόντος, έχουμε μόλις επιλέξει. Έχουμε ενημερώσει τον ιδιοκτήτη του καταστήματος ότι αυτή μας αρέσει και ότι την προτιμάμε από τις υπόλοιπες.

Στην ουσία έχουμε ψηφίσει. Όσο περισσότεροι ψηφίζουμε ένα συγκεκριμένο προϊόν, τόσο πιο πιθανό είναι ο ιδιοκτήτης του καταστήματος να το ξαναπαραγγείλει από τον προμηθευτή του. Αυτός, θα μεταφέρει τελικά την απαίτησή μας, κατά πάσα πιθανότητα μέσω αρκετών μεσαζόντων, στον αρχικό παραγωγό.

Μόνο αυτοί οι προμηθευτές ή οι παραγωγοί, που έχουν ψηφιστεί από αρκετούς από εμάς θα συνεχίσουν την δραστηριότητά τους. Οι υπόλοιποι, εκ των πραγμάτων, θα αναγκαστούν να διακόψουν τις εργασίες τους, καθώς η δραστηριότητά τους δεν θα είναι βιώσιμη.

Αυτή είναι και η ευθύνη μας. Εμείς ψηφίζουμε (σχεδόν καθημερινά), εμείς έχουμε τη δύναμη να αποφασίζουμε ποια δραστηριότητα θα συνεχιστεί, και ποια θα τερματιστεί.

Αν θέλετε μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρο το άρθρο εδώ: https://allaboutvegans.com/vegans-blog/consuming-habits-and-responsibility/

Οι Αφροδίτη Ματθαίου, Tokyo και KonstantinosM αντέδρασαν σε αυτήν την ανάρτηση.
Αφροδίτη ΜατθαίουTokyoKonstantinosM
Choose comppassion 🙂

Τέλειο! Πολύ καλό. Έτσι είναι. Ζούμε όμως σε μια κοινωνία που μόνο συνειδητοί δεν είμαστε. θέλει πολύ προσπάθεια από μέρους μας και λίγοι είναι διατθειμένοι να επενδύσουν στον εαυτό τους. Τραγικό...

Οι Θοδωρής Τιμπιλής, Αφροδίτη Ματθαίου και KonstantinosM αντέδρασαν σε αυτήν την ανάρτηση.
Θοδωρής ΤιμπιλήςΑφροδίτη ΜατθαίουKonstantinosM

@Tokyo δυστυχώς δεν μπορούμε να πείσουμε κανέναν με τα λόγια να αλλάξει τρόπο ζωής. Ο μόνος τρόπος είναι το δικό μας παράδειγμα. Είναι τουλάχιστον η μόνη ελπίδα να αλλάξει ο κόσμος μας προς το καλύτερο. Το να αλλάζουμε εμείς και να δείχνουμε και στους άλλους ότι υπάρχουν κι άλλες επιλογές, κι άλλος τρόπος να ζεις, να έχεις την υγεία σου (και καλύτερη μάλιστα), χωρίς να χρειάζεται να βασανίζεις ή να σκοτώνεις αθώα πλάσματα.

Οι Θοδωρής Τιμπιλής και KonstantinosM αντέδρασαν σε αυτήν την ανάρτηση.
Θοδωρής ΤιμπιλήςKonstantinosM

@aphrodity συμφωνώ απόλυτα!

Εκεί έχω καταλήξει και εγώ! Έχω κάνει τις επιλογές μου και ας κριθώ από αυτές. Εγώ συμβάλλω προς την κατεύθυνση που στηρίζω με το να μην αγοράζω μη vegan προϊόντα και ρούχα. Αυτό μπορώ να κάνω και ακόμη και αν φαίνεται λίγο, αν μπορώ να επηρεάσω έστω έναν ή δύο είναι πολύ γιατί και αυτοί με τη σειρά τους θα επηρεάσουν άλλους και πάει λέγοντας.

Ο χρήστης Αφροδίτη Ματθαίου αντέδρασε σε αυτήν την ανάρτηση.
Αφροδίτη Ματθαίου

Finding companies and suppliers who take our lifestyle choices seriously with consistency is essential. I have found a few sites where I am happy with their method and approach and the products available. Hope this helps provide inspiration and reassurance to others 🙂

 

ευχαριστώ για την πληροφορία

[url]http://fethiyetours.com/[url]

http://fethiyetours.com/

[url]http://fethiyetours.com/[url]